Onze aanpak

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie!

Luisteren en begrijpen

Alles begint met naar jou te luisteren. Ieder zijn verhaal is verschillend, ieder zijn situatie is verschillend en dus zijn ook ieder zijn wensen verschillend. Daarom zijn Lark woningen zo interessant omdat ze zo divers zijn en aangepast kunnen worden naar ieder zijn wensen.

Kiezen en samenstellen

Met meer dan 50 standaardmodellen en een waaier aan keuzes van materialen en kleuren, technieken en opties is het goed om samen met ons jouw huis samen te stellen. Wij nemen graag de tijd om samen met jou te kijken en te voelen, te meten en te passen, te denken en te beslissen.

We begeleiden je doorheen de verschillende keuzes zodat je een woning kan samenstellen die persoonlijk is en waar je jezelf thuis voelt. Elke Lark woning is uniek, net zoals iedere persoon uniek is.

Bestellen en productie

Zodra we jou unieke woning hebben samengesteld, stemmen wij alles af met de fabriek en doen een finale controle zodat de woning volledig naar jouw wensen is. Daarna bevestigen we een uiterste leverdatum en volgen we de productie nauw op zodat de afspraken nagekomen worden.

Leveren en plaatsen

Voor de levering en plaatsing doen we beroep op experten, Lark levert de woningen op locatie en voor de laatste meters en exacte plaatsing staat Transcaravan in.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van mobiele woningen is Transcaravan de perfecte en betrouwbare partner voor de eenvoudigste tot de meest complexe plaatsing.

Dienst na verkoop

Mocht er onverhoopt na de plaatsing van de woning een probleem optreden, dan kan je rekenen op een gespecialiseerde dienst na verkoop die snel en efficiënt het probleem zal verhelpen.

Contacteer ons

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

[contact-form-7 id="338" title="Algemeen"]