Over ons

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Dit is ons verhaal!

Caravans Ronny

Al 30 jaar is Caravans Ronny een begrip in de stacaravan sector. Met 20 jaar vakervaring op de teller, startte zaakvoerder Ronny zijn eigen bedrijf in 1992 en hierin is hij nog elke dag zeer gepassioneerd actief! Met veel aandacht voor detail en kwaliteit, wordt er dag in, dag uit gestreefd naar de beste service en een zeer ruim aanbod tweedehands caravans. Klantvriendelijkheid en lange termijn relaties met onze klanten staat bij Caravans Ronny voorop. Daarom wordt er ook steeds selectief te werk te gaan in de keuze van het aanbod, dit om enkel topkwaliteit aan te kunnen bieden.

Transcaravan

Naast Caravans Ronny, startten zonen Yannick en Olivier in 2011 hun eigen bedrijf Transcaravan.

Met het oprichten van Transcaravan, werd er een zeer mooie mix gecreëerd van vakmanschap, ervaring en jong geweld!

Transcaravan is ondertussen uitgegroeid tot de erkende specialist in transport en plaatsing van stacaravans en chalets doorheen de BeneLux.

Elke dag wordt er geïnvesteerd om onze dienstverlening te optimaliseren, zodat wij ons dag in dag uit 100% kunnen blijven storten op ons vak.

Lark

Het partnership tussen Caravans Ronny en Transcaravan, de continue zoektocht naar vernieuwing, en de verschuivingen in de huidige markt, leidden ons begin 2021 tot het verdelerschap van een nieuw merk: LARK. Lark is, net zoals Transcaravan, een jong en gedreven bedrijf, waarbij eveneens met enorm veel aandacht voor kwaliteit gewerkt wordt aan de stacaravan van morgen. Niet alleen stacaravans, maar ook modulair bouwen, behoort tot de expertise van Lark, wat enorm veel mogelijkheden biedt. Naast ons zeer ruime aanbod tweedehands caravans, zijn wij nu ook uw vaste partner om een Lark uit te werken, volledig op maat, beginnende van 0 en tot in de kleinste details afgewerkt. Kom zeker eens langs voor een verkennend gesprek!

Waarom we kiezen voor een partnership met LARK.

Stacaravan op maat gemaakt door Lark

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale, erkende norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem. De ISO 9001-norm heeft betrekking op de processen die de producten en diensten creëren en controleren die aan de klant worden geleverd. Voldoen aan de eisen van de norm maakt een systematisch toezicht op de activiteiten mogelijk, met als doel ervoor te zorgen dat op het hoogste niveau aan de behoeften en eisen van de klanten wordt voldaan. Het ISO 9001-certificaat is een betrouwbaar bewijs dat alle processen die in de LARK fabriek worden uitgevoerd, gericht zijn op de hoogste kwaliteit.

Contacteer ons

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.