Mobiele huizen als zorgwoning

De mobiele huizen in ons aanbod zijn uiterst geschikt als privé zorgwoning op mantenzorgwoning op eigen grond

Zorgwoning voor privé gebruik op eigen terrein

Ontdek de perfecte zorgwoning voor privégebruik op uw eigen terrein in Vlaanderen. Geniet van comfortabel en zelfstandig wonen met onze hoogwaardige zorgwoningen die speciaal zijn ontworpen voor uw behoeften.

Ervaar de ultieme combinatie van privacy, gemak en zorg in uw eigen vertrouwde omgeving.

Zorgwoning op particulier terrein

Zorgchalet voor mantelzorg

Een zorgchalet voor mantelzorg biedt plaats aan maximaal 2 bewoners, waarvan ten minste één persoon van 65 jaar of ouder is of behoefte heeft aan zorgondersteuning.

Een hulpbehoevende persoon omvat iemand met een handicap, iemand die in aanmerking komt voor tegemoetkoming van de Vlaamse Sociale Bescherming, of iemand die assistentie nodig heeft voor zelfstandig wonen.

Bij het bepalen van het maximum van 2 personen, worden kinderen die afhankelijk zijn van de hulpbehoevende persoon niet meegeteld.

Indien de hulpbehoevende persoon in de hoofdwoning verblijft, is het tevens mogelijk dat de zorgverlener in het zorgchalet woont.

Wat is een particuliere zorgwoning?

Een particuliere zorgwoning, zoals aangeboden bij Mobiele Huizen is een speciaal ontworpen woning die ideaal is voor mensen die zorgbehoevend zijn of die graag in hun eigen vertrouwde omgeving willen blijven wonen.

Deze zorgwoningen bieden alle nodige faciliteiten en voorzieningen om comfortabel en zelfstandig te kunnen leven, zoals aangepaste badkamers, brede deuropeningen voor rolstoeltoegankelijkheid en veiligheidsvoorzieningen. Ze kunnen worden geplaatst op privéterrein, zodat u kunt genieten van privacy en een gevoel van thuis, terwijl u toch de benodigde zorg en ondersteuning binnen handbereik heeft.

Via onze unieke bouwmethode kunnen we ze snel én op maat ontwikkelen, bouwen en plaatsen. 

Zorgwoning als mantelzorgoplossing

Uw zorgwoning op maat ontwikkeld en snel geplaatst

Mobiele zorgwoning kopen

Contacteer ons

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

[contact-form-7 id="338" title="Algemeen"]