Zorgwoning

Mobiele huizen zijn ook ideaal als zorgwoning.

Mobiel huis als zorgwoning

Een zorgwoning is een type woning in België en Nederland dat is ontworpen voor mensen met een handicap, ouderen of mensen met speciale behoeften. Met een mobiele woning combineert u zorg en privacy. Familie en naasten kunnen altijd in de buurt zonder dat de bewoner van de zorgwoning hoeft in te boeten aan privacy. Bij Mobiele Huizen kiest u voor een duurzame mobiele zorgwoning die u volledig op uw maat kan laten ontwikkelen. Dat verloopt snel, uiterst kwalitatief en zonder enige overlast.

Privacy en nabijheid via onze mobiele zorgwoning

Nieuwe stacaravan kopen Lark Joli

Stijlvol design en op maat gemaakt.

Het is vaak niet ideaal om je geliefde zorgbehoevende bij je te laten intrekken. Je woonst is er niet op voorzien en het zorgt voor praktische en organisatorische aanpassingen. Daarom kan een mobiele woning een geweldige oplossing zijn.

Onze mobiele huizen zijn er in verschillende afmetingen. Ze zijn erg betaalbaar, vlot te plaatsen en verplaatsen en ze zijn compact.  

Dankzij de expertise van onze fabrikant alsook deze van het team van Transcaravan, kunnen we een mobiele woning op maat ontwikkelen aangepast aan ieders specifieke noden en behoeften. 

Voordelen van een zorgwoning van Mobiele huizen

Mobiele zorgwoning op maat
Iets voor u?

Zorgwonen is interessant voor een alleenstaande of een gezin die stukje van zijn grondeigendom deelt met één of meerdere oudere personen of zorgbehoevenden. Ze kunnen in een extra ruimte wonen dichtbij de de mantelzorger. Onze oplossingen zijn gebouwd als een mobiele unit, mobiele kangoeroe- of zorgwoning.  

Via onze unieke bouwmethode kunnen we ze snel én op maat ontwikkelen, bouwen en plaatsen. 

Mobiele zorgwoning

Wat je moet weten over een zorgwoning?

Ook jongeren maken steeds vaker gebruik van een mobiel huis naar zelfstandig wonen. Dit wordt gedaan door het creëren van een “onderwoning”, zoals een mobiele woning of zorgwoning, die zich vlakbij de ouderlijke woning bevindt.

Met een mobiele woning heeft iedereen hulp bij de hand en toch ook privacy.  

Met een mobiele woning verpleeghuis behoud je altijd een gezond evenwicht tussen de noodzakelijke zorg en de behoefte aan zelfstandig wonen.

Mobiele huizen én Lark bouwen mobiele woningen volgens het principe van modulaire bouw.. Duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en uitstekende isolatie zijn slechts enkele van de voordelen. Door de modulaire opzet wordt alles in eigen werkplaatsen gebouwd, wat resulteert in een snelle oplevering.

Mobiele woning op maat?

Wij zijn altijd op zoek naar een mobiele oplossing die aansluit bij uw wensen. Onze adviseur bespreekt alle mogelijkheden met u, rekening houdend met uw wensen.  U kunt dan een mobiel huis voor zorg krijgen met de afmetingen, indeling en afwerking die u wenst. Er zijn veel mogelijkheden en de gebruikte materialen zijn altijd van hoge kwaliteit.

Vergunning en meldplicht?

België heeft andere regels en stedenbouwkundige regels voor mobiele bijgebouwen kunnen per regio verschillen. Samen kijken we altijd wat de mogelijkheden zijn en wat voor jou werkt.

Wat maakt van Mobielehuizen.be uw ideale partner in het kiezen en bouwen van uw zorgwoning?

Contacteer ons

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.